Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κουέστα: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε το Κύπελλο»

Κουέστα: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε το Κύπελλο»

Ο αρχηγός του Άρη, Χούλιαν Κουέστα μίλησε ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό (25/5).

Ο αρχηγός του Άρη, Χούλιαν Κουέστα, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου Ελλάδας ενόψει του μεγάλου τελικού απέναντι στον Παναθηναϊκό (25/5).

Ο Ισπανός κίπερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς έζησαν τη διαδρομή οι παίκτες του Άρη μέχρι τον τελικό και για το αν τους βάζει πίεση το γεγονός πως έχουν τέσσερις σερί παρουσίες στην Ευρώπη, λόγω του ευρωπαϊκού εισιτηρίου που θα κερδίσουν σε ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Είμαι εδώ έξι χρόνια, δεν είμαι ένας οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, είμαι ένας από την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς έζησαν τη διαδρομή οι παίκτες του Άρη μέχρι τον τελικό: «Είμαι εδώ έξι χρόνια, δεν είμαι ένας οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, είμαι ένας από την ομάδα. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος της ομάδας το αξίζει, είμαστε πεπεισμένοι πως θα τα καταφέρουμε και θα φέρουμε το Κύπελλο».

Για την απουσία κόσμου από τις εξέδρες: «Είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος μας παίζει σημαντικό ρόλο, ήταν δίπλα μας όλη την εβδομάδα και μας έδωσε το μήνυμα. Προσωπικά δεν μου αρέσει να παίζω χωρίς κόσμο. Εμείς γνωρίζαμε πως θα έρθουμε με κόσμο, δεν ξέρω τι άλλαξε. Ο κόσμος μας θα μας περιμένει στην επιστροφή ό,τι και αν γίνει, και είναι η στιγμή να δώσουμε στον κόσμο αυτό που του αξίζει».

Για το αν ο κόσμος έχει δώσει στους παίκτες της ομάδας να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το τρόπαιο: «Κάθε φορά που περνούσαμε έναν γύρο, το πιστεύαμε όλο περισσότερο. Φτάσαμε με όρεξη να κερδίσουμε και με την ώθηση που μας δίνει ο κόσμος μας, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του Άρη είναι ο κόσμος του. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εδώ αλλά αισθανόμαστε τη σιγουριά πως θα είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

Για το αν τους βάζει πίεση το γεγονός πως έχουν τέσσερις σερί παρουσίες στην Ευρώπη: «Οπωσδήποτε η πρόκριση στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μας, το πιο σημαντικό όμως για μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Έτσι θα κατακτήσουμε το στόχο μας και έτσι θα γράψουμε ιστορία με το σύλλογο. Η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας τους, εμείς έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το σημείο και αυτό που μετράει για μας είναι η νίκη».

Για το αν θεωρεί πως θα φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου: «Άλλες φορές άδικα δεν είχαμε φτάσει μέχρι τον τελικό, είχαμε οδυνηρούς αποκλεισμούς στα τελευταία λεπτά, στα τελευταία δευτερόλεπτα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αλλά σου δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία για να μπορέσεις να φτάσεις στον τελικό και σίγουρα χρειαζόμαστε την τύχη που μας έλειψε όλα τα προηγούμενα χρόνια για να φτάσουμε στον τίτλο».

inSports

Χαμός και στον Άγιο Νικόλαο: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία των τροπαίων στην Κρήτη (vid)

Τα τρόπαια του Conference και Youth League έκαναν την τελευταία τους στάση στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024