Συναγερμός σήμανε στις αρχές, τα ξημερώματα της Τετάρτης για έναν 17χρονο στον Βόλο που κατανάλωσε χάπια και εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση.
Ο 17χρονος κατανάλωσε ποσότητα χαπιών, λόγω ερωτικής απογοήτευσης
Ο νεαρός βρέθηκε στις 3 περίπου τα ξημερώματα στο προαύλιο σχολικής μονάδας της πόλης, σε κακή κατάσταση.
Μεταφέρθηκε συνοδευόμενος από συνομήλικη φίλη του στο Νοσοκομείο του Βόλου.
«Ερωτική απογοήτευση»
Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του έκαναν πλύση στομάχου και μετά από λίγη ώρα ο 17χρονος αναχώρησε για το σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους τα gegonota.news, η φίλη του νεαρού είπε στους γιατρούς ότι ο 17χρονος πήρε χάπια εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης.
Ευτυχώς, όμως, η ποσότητα που κατανάλωσε ήταν μικρή και δεν του δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας