Το ακίνητο πέρασε στα χέρια ενός Τούρκου επενδυτή, με σκοπό να λάβει Golden Visa, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.
Πρόκειται για ένα οίκημα σε κεντρικό σημείο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Μπιζανίου, ενώ η τιμή αγοράς ανήλθε σε 250.000 ευρώ.
Πού θα καταλήξουν τα 250.000 ευρώ από την αγοραπωλησία
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τούρκος επενδυτής αγόρασε όλο το κτίσμα στην Πάτρα, τόσο το ισόγειο όπου έμεναν η Πισπιρίγκου με τον Δασκαλάκη όσο και τους υπόλοιπους δύο ορόφους, στον έναν εκ των οποίων διέμενε και η σπιτονοικοκυρά, η οποία πέθανε πριν από λίγα χρόνια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ποσό θα μοιραστούν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας