Ο Καπέλο υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό: «Έχω άγχος για τη Φιορεντίνα…»
Ο Φάμπιο Καπέλο αναφέρθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα και δήλωσε πως έχει άγχος για τους «βιόλα», οι οποίοι κατά τη γνώμη του δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους «ερυθρόλευκους»
Ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε για τους τελικούς του Europa και του Conference League, οι οποίοι έχουν τη συμμετοχή ιταλικών ομάδων, τονίζοντας ότι μεγαλύτερο άγχος έχει για τη Φιορεντίνα, παρά για την Αταλάντα, αποθεώνοντας ταυτόχρονα τον Ολυμπιακό για τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καπέλο:
«Είμαι σίγουρος για τις δύο ιταλικές ομάδες στους τελικούς. Παραδόξως με αγχώνει περισσότερο η Φιορεντίνα. Στην Ελλάδα θα επικρατήσει «τρέλα» και η ελπίδα για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα υποφέρει λιγότερο από την πίεση. Η Φιορεντίνα αξίζει την ευκαιρία.
Η πορεία της στην Ευρώπη, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, ήταν πολύ καλή. Ελπίζω ο Ιταλιάνο να βρει τα κλειδιά για τον τελικό, αλλά θα ήταν λάθος να υποτιμηθεί ο Ολυμπιακός. Όχι επειδή ο τελικός θα διεξαχθεί στην Ελλάδα. Κατάφερε να αποκλείσει την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.