Δύο πανό, το ένα μάλιστα εκ των οποίων είχε απλωθεί σε όλες τις θύρες των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ήταν η αιτία της καθυστέρησης της έναρξης του ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά ανάρτησαν δύο πανό, με ένα εξ αυτών να αναφέρει: «Μια φυλακισμένη στην υποκρισία πόλη που τα παίρνουν όλες κι όλοι, ένας Τίγρης λαθρεμπόρας τα χώνει». Ένα πανό που είχε ως στόχο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ όταν είδαν τα πανό ενημέρωσαν τον παρατηρητή της Λίγκας, την ΔΕΑΒ και τον ΠΑΟΚ για όσα είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, με τον διαιτητή να ενημερώνεται σχετικά και να τονίζει ότι δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι εάν δεν κατέβουν.
Δείτε το βίντεο με το πανό:
Οι δύο ομάδες και οι διαιτητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στην προκαθορισμένη ώρα, αλλά το παιχνίδι δεν ξεκίνησε στις 19:30, όπως ήταν προγραμματισμένο, καθώς δεν είχαν κατέβει τα πανό.
Ο διαιτητής ξεκαθάρισε και πάλι στους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης ότι δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι εάν δεν κατέβουν, με την αναμέτρηση να αρχίζει τελικά 11 λεπτά αργότερα (19:41) και αφού οι οπαδοί του Δικεφάλου είχαν αφαιρέσει τα πανό.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
«Ερυθρόλευκο» ρεσιτάλ από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη, συνέτριψαν με 19-3 τη Ντουναουϊβάρος και ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον Α΄ όμιλο του Champions League στην 1η θέση!
Στο 60' η Φούλαμ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, όμως ανέτρεψε το ματς, επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ανέβηκε στην 8η θέση και πλέον ελπίζχει βάσιμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.
LIVE: Μίλαν – Τορίνο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίλαν – Τορίνο για την 30η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.