Η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν και αφού σπατάλησε πολλές ευκαιρίες κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Στο 37′ συγκεκριμένα, ο Λεβαντόφσκι άνοιξε ωραία την μπάλα για τον Γιαμάλ που έκανε το γύρισμα στην καρδιά της περιοχής, με τον Ντονασούμα να μην διώχνει καλά την μπάλα η οποία στρώθηκε στον Ραφίνια κι εκείνος με τον Ιταλό εξουδετερωμένο έκανε το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.