Ξανά στο εδώλιο η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια
Η Εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση υποστηρίζοντας ότι δεν αξιολογήθηκαν επαρκώς τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας.
Aντιμέτωπη με το κακούργημα της μαστροπείας θα ξαναβρεθεί όταν καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, η οποία αθωώθηκε με οριακή πλειοψηφία 4-3 σε πρώτο βαθμό με βάση τις ψήφους των ενόρκων.
Λίγες ημέρες μετά την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών άσκησε έφεση κατά του σκέλους της απόφασης που αφορά την αθώωση της μητέρας, την ενοχή της οποίας είχε εισηγηθεί και η εισαγγελέας της έδρας προκαλώντας σφοδρές κοινωνικές αντιδράσεις.
Τι υποστηρίζουν
Σύμφωνα με πληροφορίες κρίθηκε ότι δεν αξιολογήθηκαν επαρκώς τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας.
Η άσκηση της έφεσης πρακτικά σημαίνει πως όταν φτάσει η ώρα να κριθεί η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια, η μητέρα της ανήλικης παρά την αθωωτική κρίση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί για το αδίκημα της μαστροπείας.
Και θα περιμένει την ετυμηγορία του δεύτερου δικαστηρίου αφού προηγουμένως δώσει τη δική της μάχη για δεύτερη φορά έχοντας στο πλευρό της τους δικηγόρους της.
Σε ό,τι αφορά στην αθώωσή της για το πρώτο αδίκημα για την πράξη της πορνογραφίας, επειδή η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη δεν τίθεται εκ του νόμου ζήτημα άσκησης έφεσης από τον εισαγγελέα.
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)
















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442