Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε η Ρεάλ (1-1), στους «8» δια περιπάτου η Σίτι (3-1)
Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Λειψία, αλλά υπερασπίστηκε το 1-0 του πρώτου αγώνα και πήρε την πρόκριση – Άνετα στους «8» με δεύτερη νίκη η Σίτι (3-1).
Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα με την Κοπεγχάγη, επικράτησε με το ίδιο σκορ των Δανών στο «Έτιχαντ» και πήρε με ευκολία την πρόκριση για τους «8» του Champions League.
Oι Πολίτες «ξεμπέρδεψαν» νωρίς με την πρόκριση αφού μόλις στο 10′ είχαν πάρει προβάδισμα δύο γκολ με τους Ακάντζι (5′) και Άλβαρες (9′).
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Ελιουνούσι στο 29′, όμως ο Χάαλαντ έγραψε το 3-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.
Η Λειψία απέδειξε ότι δικαιούτο κάτι καλύτερο στην αποψινή ρεβάνς του «Μπερναμπέου». Ήταν ανώτερη από τους «μερένγκες» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Όλμο στις καθυστερήσεις και παρότι «απάντησε» άμεσα στο γκολ του Βινίσιους (65′) με τον Όρμπαν (68′) (ο Βραζιλιάνος θα έπρεπε να είχε αποβληθεί πριν το γκολ που σημείωσε για βίαιη απώθηση στον Όρμπαν), δεν κατάφερε να βρει ένα ακόμη τέρμα που θα έστελνε τη ρεβάνς των «16» στην παράταση.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Τεράστιο βήμα για την επάνοδό του στα «σαλόνια» της Super League έκανε ο Ηρακλής, καθώς αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 50', επικράτησε 1-0 στο Βόλο της Νίκης και απέκτησε διαφορά 7 βαθμών από τη 2η θέση!
Τα πράγματα δεν πάνε όπως θα επιθυμούσε ο διεθνής άσος και ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη από το Μπερναμπέου είναι κάτι παραπάνω από πιθανό