«Γέφυρα ζωής» με τη συνδρομή αστυνομικών της Ελληνικής Αστυνομίας στήθηκε στη Θεσσαλονίκη για την επείγουσα μεταφορά βρέφους στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο.
Λίγο μετά τις 5:30, το απόγευμα της Δευτέρας (26/2) μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ συνόδευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ερχόταν από την Ημαθία, από τη Σίνδο, μέχρι το νοσοκομείο, μέσω της οδού Εγνατία.
Με ελαφρά αναπνευστική δυσχέρεια το μωρό
Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι αστυνομικοί άνοιξαν δρόμο και βοήθησαν να φτάσει το ασθενοφόρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ασφαλέστερα στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεογέννητο που παρουσιάζει ελαφρά αναπνευστική δυσχέρεια και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει, μέχρι στιγμής, ανησυχία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας