Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» για παιδάκι που κατανάλωσε αλκοόλ
Αστυνομικοί συνέβαλαν στη ταχύτερη μεταφορά του οχήματος με το βρέφος από την Καλαμαριά προς το ΑΧΕΠΑ
Με τη συνδρομή αστυνομικών, ο πατέρας ενός μωρού 16 μηνών, κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες μετά από κατανάλωση αλκοόλ.
Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης (5/12) στη Θεσσαλονίκη, όταν το παιδάκι κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατανάλωσε αλκοόλ.
Από τον κόμβο της Πυλαίας και μέσω κεντρικών οδών της πόλης, το βρέφος έφτασε στο ΑΧΕΠΑ
Ο πατέρας του το επιβίβασε στο όχημα από το σπίτι τους στην Καλαμαριά με προορισμό το πλησιέστερο νοσοκομείο. Όμως, στην περιφερειακή οδό κόλλησε λόγω μποτιλιαρίσματος.
Στις 16:35 κάλεσε το 100 και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς. Έτσι κι έγινε…
Ισχυρή αστυνομική παρουσία έστησε «γέφυρα» από τον κόμβο της Πυλαίας και μέσω κεντρικών οδών της πόλης, το βρέφος έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο ΑΧΕΠΑ, όπου του προσφέρθηκε η απαραίτητη ιατρική βοήθεια, όπως αναφέρει το thestival.gr.
Από το Κορδελιό στο ΑΧΕΠΑ σε 10′
Μόλις πριν από τέσσερις μέρες, είχε μεταφερθεί με παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην κυκλοφορία των δρόμων της Θεσσαλονίκης, μία 4χρονη επίσης στο ΑΧΕΠΑ.
Το κοριτσάκι φέρεται να είχε σπασμούς και ήταν απαραίτητο να μεταφερθεί άμεσα από το Κορδελιό στο νοσοκομείο.
Με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών και περιπολικών το ασθενοφόρο μετέβη στο ΑΧΕΠΑ, σε διάστημα μόλις 10 λεπτών.
- Μύκονος: Κώστας Σλούκας, Jan Vesely και Bryant Dunston απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στο νησί
- Ιταλία: Η Βαρένα βάζει πρόστιμα στα… μαγιό ως απάντηση στον υπερτουρισμό – Έως 200 ευρώ στους παραβάτες
- Τροχαίο στα Ιωάννινα: Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα… σκαρφάλωσε πάνω στο άλλο – Δείτε εικόνες
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- Ρούτε: «Απολύτως απαραίτητη» η νέα επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442