Η Μαρσέιγ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Μπρεστ, μετράει πλέον έξι σερί ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες, 4 ήττες) και η διοίκηση της γαλλικής ομάδας έδειξε την πόρτα της στον Τζενάρο Γκατούζο και συμφώνησε με τον Λουίς Γκασέ.
Ο 70χρονος Γάλλος προπονητής, ο οποίος τον περασμένο μήνα παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή της Ακτής Ελεφαντοστού μετά το κύπελλο Αφρικής, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.
Ο Γκασέ θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Μασαλίας την Πέμπτη στον επαναληπτικό αγώνα των play-off στα νοκ άουτ του Europa League εναντίον της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Vélodrome (2-2 ο πρώτος αγώνας).
Ο έμπειρος κόουτς, για χρόνια βοηθός του Λοράν Μπλαν, ήταν στο παρελθόν στον πάγκο των Μονπελιέ, Καέν, Ιστρ, Σεντ Ετιέν και Μπορντό, πριν αναλάβει για δύο χρόνια τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Ακτή Ελεφαντοστού (2022-24).
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.