Στην 11η θέση των πρώτων σκόρερ στην Ιστορία του All-Star Game ανέβηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο «Greek Freak», με τους 23 πόντους που σημείωσε στη νίκη της Ανατολής (211-186) στο 73ο All-Star Game της Ιντιανάπολις, έφτασε τους 199 (24,9 μ.ο.) και ξεπέρασε μεγάλα ονόματα του θεσμού όπως οι Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, Στεφ Κάρι και Ντουέιν Γουέιντ.
Εάν όλα πάνε καλά και ο «Giannis» κληθεί στο All-Star Game της επόμενης χρονιάς θα έχει την ευκαιρία να μπει στη δεκάδα, καθώς απέχει μόλις τρεις πόντους από τον Σακίλ ο΄Νιλ, που καταλαμβάνει την 10η θέση με 202 πόντους.
Αναλυτικά οι 15 πρώτοι σκόρερ στην ιστορία του NBA All-Star Game:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.