Με τον νεαρό Άγγλο άσο να βρίσκεται σε μεγάλη βραδιά σημειώνοντας χατ τρικ οι «πολίτες» έφυγαν με την νίκη με 3-1 από την έδρα της Μπρέντφορντ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League.
Με αυτή τη νίκη μείωσαν στους δύο βαθμούς την διαφορά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.
Η Σίτι μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση έχοντας τον έλεγχο του ματς, αλλά και τις ευκαιρίες για να προηγηθεί, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Έτσι ότι δεν κατάφερε το σύνολο του Γκουαρντιόλα το έκαναν οι γηπεδούχοι στο 21′ με… δράστη τον Μωπάι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Έντσερσον και σημάδεψε σωστά για το 1-0.
Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το σφυροκόπημα προς την εστία της Μπρέντφορντ, καταφέρνοντας να φέρουν το ματς στα ίσα στο φινάλε του πρώτου μέρους χάρη στο πλασέ του Φόντεν. Με το καλησπέρα της επανάληψης ο ίδιος παίκτης… ξαναχτύπησε ανατρέποντας έτσι τα δεδομένα για το προβάδισμα της Σίτι.
Το προσωπικό show του Φόντεν ολοκληρώθηκε στο 70′ με τον 23χρονο άσο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 έπειτα και από την ασίστ του Χάαλαντ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η Μπάγερν φέτος είναι «οδοστρωτήρας», η Ρεάλ όμως παρά την προβληματική σεζόν που διανύει έχει τον τρόπο απέναντι στους Βαυαρούς. Φαντάζει δύσκολο να το κάνει και φέτος αλλά είναι… η Ρεάλ
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σίξερς αλλά είδαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να αποχωρεί από το ματς τραυματίας, την ώρα που Νάγκετς νικούσαν τους Μπλέιζερς με μια ακόμη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. - Τα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.