Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρότα: «Ο Ζιελίνσκι ταιριάζει στην Ίντερ, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία»

Μαρότα: «Ο Ζιελίνσκι ταιριάζει στην Ίντερ, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ιντερ, Πέπε Μαρότα μίλησε για το ενδεχόμενο ο Πιότρ Ζιελίνσκι να πάρει μεταγραφή στους Νερατζούρι.

Ο Πιότρ Ζιελίνσκι μένει ελεύθερος από την Νάπολι το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, με την Ίντερ να έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Για την περίπτωση του Πολωνού μέσου, μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος των νερατζούρι, Πέπε Μαρότα, και επιβεβαίωσε τις επαφές, αλλά διευκρίνισε πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία.

«Ο Ζιελίνσκι είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στην ομάδα και θέλουμε να έρθει στο Μιλάνο το καλοκαίρι, αλλά δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία», τόνισε σχετικά ο Μαρότα, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως μετρ στο να προσεγγίζει παίκτες οι οποίοι μένουν ελεύθεροι από τους συλλόγους τους.

Ο 29χρονος διεθνής άσος δεν τα βρήκε με τους Ναπολιτάνους για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι κι από την στιγμή που η σύζυγός του δεν ήθελε να πάνε στη Σαουδική Αραβία, όπου είχε προτάσεις, επέλεξε, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ να μεταπηδήσει στο Μιλάνο για τους «νερατζούρι», συμφωνώντας σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Νάπολι, βέβαια, είναι ενοχλημένη από την στάση του Ζιελίνσκι και γι’ αυτό το λόγο «έκοψε» τον Πολωνό διεθνή μεσοεπιθετικό από την ευρωπαϊκή λίστα της για τους «16» του Champions League, διότι επέλεξε να υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα του Μιλάνου από τώρα.

Την ίδια ώρα, o Iταλός δημοσιογράφος Νίκολο Σκίρα, με ανάρτησή του πριν από λίγες μέρες, ενημέρωσε πως Ίντερ και Ζιελίνσκι έχουν συμφωνήσει σε όλα προκειμένου ο Πολωνός να γίνει κάτοικος Μιλάνου μέχρι το 2027.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024