Το… κυνήγι της Άρσεναλ συνεχίζεται από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πέρασε από το «Σίτι Γκράουντ» επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League. Έτσι οι «πολίτες» είναι μια ανάσα μακριά από την κορυφή, έχοντας φυσικά και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ κόντραρε τη Σίτι, αλλά οι Πολίτες πήραν τη νίκη με γκολ των Γκβαρντιόλ και Χάαλαντ.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν ήταν τόσο επικίνδυνη όσο η Νότιγχαμ που έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως οι «γαλάζιοι» βρήκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφτασαν στο πολύ σημαντικό «τρίποντο».
Η Φόρεστ ήταν πιο επικίνδυνη στο πρώτο μέρος, όμως η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνη που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 στο 32′ με δράστη τον Γιόσκο Γκβάρντιολ. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45λεπτό το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ με τον Έρλινγκ Χάλααντ στο 71′ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.