ΟΦΗ – Κηφισιά 1-2: «Απέδρασε» από το «Γεντί Κουλέ»
Η Κηφισιά πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα του ΟΦΗ (2-1) και συνεχίζει την «μάχη» της για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία. Δύο γκολ πέτυχε ο Οζέγκοβιτς (10′, 64′), μείωσε ο Αποστολάκης στο 71′.
Η Κηφισιά πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα του ΟΦΗ (2-1) και συνεχίζει την «μάχη» της για την παραμονή της στην Stoiximan Superleague. Δύο γκολ πέτυχε ο Οζέγκοβιτς (10′ πεν., 64′) για τους φιλοξενούμενους, ενώ μείωσε ο Αποστολάκης στο 71ο λεπτό.
Η Κηφισιά μπήκε με το πόδι στο… γκάζι στην αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς. Ο Ματέους Σάντος έκανε μία εξαιρετική κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, πάτησε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Μπρεσάν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Οζέγκοβιτς ευστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με τη συμπλήρωση 10 λεπτών.
Στο 33ο λεπτό, Μπρεσάν και Σάντος βρέθηκαν στο έδαφος μετά από μεταξύ τους μονομαχία. Ο αμυντικός του ΟΦΗ πρόλαβε να διώξει και στη συνέχεια τον χτύπησε στο πόδι ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, ο οποίος πονάει επίσης. Τρία λεπτά μετά, ο Μπρεσάν δίνει τη θέση του στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος θα παίξει στο κέντρο της άμυνας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο και την κατοχή της μπάλας, με την Κηφισιά να απειλεί μέσα από αντεπιθέσεις.
Κάπως έτσι, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 64ο λεπτό. Ο Σάντος κέρδισε την μπάλα από τον Λάρσον, η μπάλα έφτασε στον Μενέντες, ο οποίος ταλαιπώρησε την άμυνα του ΟΦΗ, έκανε το γέμισμα και ο Οζέγκοβιτς ελεύθερος σκόραρε για το 0-2 της Κηφισιάς.
Η αντίδραση του ΟΦΗ ήρθε στο 71ο λεπτό. Οι Κρητικοί μειώνουν στο σκορ με τον Αποστολάκη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο νεαρός παίκτης με την πλάτη στο πρώτο δοκάρι βρήκε την μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του.
Τέσσερα λεπτά μετά, οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Κηφισιάς, ο Τοράρινσον σούταρε αλλά ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε, με το ματς να βρίσκει νικήτρια την Κηφισιά και να φεύγει με 3 σημαντικούς βαθμού ςαπό την Κρήτη.
Οι ενδεκάδες του ματς
ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Μπρεσάν, Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Ριέρα, Τοράλ, Αποστολάκης, Ισέκα
ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Σολία, Βαφέας, Σάντος, Μενέντες, Μπιφούμα, Οζέγκοβιτς
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442