Η Κηφισιά ανακοίνωσε το «διαζύγιό» της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν, μετά από μόλις 1,5 μήνα παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Την εξέλιξη αυτή είχε αποκαλύψει νωρίτερα ο ίδιος ο Δανός μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του.
Ο 47χρονος τεχνικός αποχωρεί από τον σύλλογο των Βορείων Προαστίων μετά από μόλις 6 παιχνίδια, στα οποία είχε απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες αφήνοντας τους νεοφώτιστους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.
Στην ανακοίνωσή της η Κηφισιά, ευχαρίστησε τον Νίλσεν για την συνεργασία τους και τόνισε ότι ο Δανός δούλεψε σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα, ενώ ο επαγγελματισμός και το ήθος του δεν αμφισβητούνται.
Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις στην Κηφισιά θα είναι άμεσες και θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου ο διάδοχος του Νίλσεν να βρεθεί πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (4/2,16:00).
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, είναι ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή να καθίσει στο πάγκο των νεοφώτιστων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:
«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.
Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.
Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.
Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Σε ανοδική πορεία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νίκησε και την Τότεναμ με 2-0 -για την 25η αγωνιστική της Premier League- πετυχαίνοντας την 4η σερί νίκη της.