Γιώργος Σουξές: Ο ρόλος μου στο «Ναυάγιο» ήταν από τους δυσκολότερους της καριέρας μου
Ο ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.
Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε ο Γιώργος Σουξές. Ο Γιώργος Σουξές πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στην παράσταση Da, ένα έργο ιδιαίτερα συγκινητικό, με τον ηθοποιό να λέει πως «εάν ουλούσα χαρτομάντιλα θα έβγαζα μία περουσία».
Εκείνο που τον εξιτάρει είναι οι δύσκολοι ρόλοι, ενώ αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του παπα-Γρηγόρη που ερμηνεύει στην σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο».
O δύσκολος ρόλος στο Ναυάγιο
«Ο ρόλος μου στο «Ναυάγιο» ήταν από τους δυσκολότερους ρόλους που έχω παίξει. Μία πολύ δύσκολη και «κόντρα» σκηνή ήταν όταν προσευχόμουν σε ένα εικόνισμα να γίνει καλά η γυναίκα μου. Νομίζω ότι βγήκε όσο θα έπρεπε ικανοποιητικά».
Στη συνέχεια προχώρησε σε spoiler της σειράς, αποκαλύπτωντας πως η παπαδιά θα συναντηθεί λίγο αργότερα με τον γιο της. Όσο για τα σχόλια που λαμβάνει για τη σειρά, είναι ότι κρατά τους τηλεθεατές σε αγωνία.
Δεν θέλω να πεθάνω πάνω στο σανίδι
«Δεν ήμουν τέλειος πατέρας με τον γιο μου, αλλά του λέω κάθε μέρα, και δυο φορές την ημέρα, ότι τον αγαπώ. Ο γιος μου δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, μικρότερος στις πρόβες μας είπε ότι κάνουμε συνεχεία τα ίδια», είπε.
Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, δεν έχει παντρευτεί ακόμα. «Εσύ κανονίζεις και η ζωή σου λέει «συγγνώμη, δεν θα γίνει, θα γίνει άλλη στιγμή». Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια για τη διάφορα ηλικίας με τη σύντροφό μου. Όποιος άντρας το πει δείχνει ότι ζηλεύει», είπε.
«Δεν θέλω να πεθάνω πάνω στο σανίδι, θέλω να πεθάνω σε μία παράλια με ωραίες μουσικές και χορεύτριες τριγύρω. Έτσι θα το ήθελα», κατέληξε ο ηθοποιός.
- Εισβολές και ναρκοτρομοκρατία: Πώς η «έκτακτη ανάγκη» έγινε η καραμέλα του Τραμπ για την επέκταση της εξουσίας του
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)































































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442