Γιώργος Γερολυμάτος: Η ημίγυμνη φωτογράφιση και οι σχέσεις που δεν μαθεύτηκαν ποτέ
Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε αποκλειστικά στο Mega Καλημέρα και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.
Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για για την ημίγυμνη φωτογράφιση, την απιστία και την εμμονική θαυμάστρια.
Για την ημίγυμνη φωτογράφιση που είχε κάνει μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής.
«Είμαι ο πρώτος Έλληνας που φωτογραφήθηκε ημίγυμνος. Ήταν αισθησιακή η φωτογράφιση. Έκανε καλό στη καριέρα μου η φωτογράφιση. Γαργαλιόμουν που είχα δίπλα μου δύο γυναίκες. Μου άρεσε να φλερτάρω με τις γυναίκες. Μία γυναίκα ήρθε στο καμαρίνι μου και ήθελε με το ζόρι», είπε αρχικά ο Γιώργος Γερολυμάτος.
Για τις εμμονικές θαυμάστριες ανέφερε:
«Σεξουαλική παρενόχληση είχα και από άνδρες και από γυναίκες. Είχα εμμονική θαυμάστρια. Μία φορά μπήκε στο σπίτι μου και τα έσπασε όλα και με περίμενε να έρθω. Θα έπρεπε ή να σηκώσω το χέρι μου ή να μην κάνω τίποτα στην εμμονική θαυμάστρια. Έβγαινα συνέχεια με θαυμάστριες. Είχα παράλληλες σχέσεις και δεν ένιωθα τύψεις. Το θεωρούσα μέρος της δουλειάς μου», αποκάλυψε ο Γιώργος Γερολυμάτος.
Η εκδίκηση της συντρόφου του
«Μία σύντροφος μου, μου έγδαρε όλο το αυτοκίνητο για να με εκδικηθεί. Είχα κάνει σχέση με διάσημες που δεν μαθεύτηκαν ποτέ», αποκάλυψε ο διάσημος τραγουδιστής.
Ο Γιώργος Γερολυμάτος εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων.
- Αυτοί δεν είναι ηθοποιοί, αλλά influencers: Στην «πυρά» το νέο Baywatch
- Ιράν: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ καλεί τις υπηρεσίες πληροφοριών να στοχοθετήσουν «εχθρούς στην πατρίδα και στο εξωτερικό»
- Λέκκας για σεισμούς στην Ήπειρο: Θα γίνονται για αρκετές ημέρες ακόμα
- Χειροπέδες σε ζευγάρι ληστών που «χτυπούσε» καταστήματα
- The Ellinikon: Ένας τόπος για όλους
- Θρυλικό επίτευγμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έπιασε τον Ρόμπερτ Πάρις στην 1η θέση με τα περισσότερα ματς στο ΝΒΑ!





