Η ΑΕΚ σε λίγη ώρα αγωνίζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, με την Ένωση να θέλει τη νίκη για να περάσει στη κορυφή της Super League.
Με Ζίνι βασικό η ΑΕΚ στο Αγρίνιο.
O Mατίας Αλμέιδα επέλεξε μια ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Άγιαξ καθώς οι Κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών.
Ο Αργεντίνος προπονητής, επέλεξε τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ τη τετράδα της άμυνας αποτελούν οι Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμάντι.
Ο Σιμάνσκι θα είναι ο αμυντικός μέσος, οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς στα πλάγια, με τον Μάνταλο σε πιο προωθημένο ρόλο. Ο Ζίνι θα παίξει ως βασικός, στο πλάι του Λιβάι Γκαρσία στη κορυφή της επίθεσης.
Ο Μάικλ Κάρικ αναφέρθηκε στον οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει το βράδυ της Τρίτης την πέμπτη σερί νίκη της ομάδας του προκειμένου να ολοκληρωθεί το μαρτύριό του και να πάει επιτέλους για κούρεμα!
To show του Bad Bunny στο ημίχρονο του Super Bowl LX έγραψε Ιστορία στις ΗΠΑ, όπως... ιστορία γράφτηκε και με την αμοιβή των κομπάρσων που παρίσταναν τους θάμνους!