Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας γιορτινός οδηγός αγορών για όσους έχουν κάνει την αταξία τρόπο ζωής και θέλουν να get more this Χ-mas

Ένας γιορτινός οδηγός αγορών για όσους έχουν κάνει την αταξία τρόπο ζωής και θέλουν να get more this Χ-mas

Ξεχωριστά δωράκια για τους αθεράπευτα σκανταλιάρηδες που θέλουν να get more this X-mas!

Όσο και αν προσπαθείς να αποφύγεις τον εαυτό σου κάποιες φορές -μάλλον ελάχιστες-, η σκανταλιά είναι στη φύση σου, είναι ο λόγος που έχεις μετατρέψει την αταξία σε έναν τρόπο ζωής ο οποίος σου επιτρέπει να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Και επειδή το 2023 έχυσες ιδρώτα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να καταφέρεις να κερδίσεις μία θέση στη λίστα με τους naughty της οικουμένης, δικαιούσαι ένα γιορτινό δώρο, το οποίο θα σε ανταμείψει για τη φιλότιμη προσπάθειά σου.

Ποιο είναι, ωστόσο, το ξεχωριστό δώρο το οποίο θα μπορούσε να ικανοποιήσει ένα άτακτο παιδί όπως εσύ, μία ατίθαση ψυχή που θέλει τα φετινά Χριστούγεννα και το 2024 να πάρει περισσότερα; Ευτυχώς, δεν είναι μόνο ένα, καθώς υπάρχουν πολλές προτάσεις δώρων που υπόσχονται πως θα σε βοηθήσουν να τερματίσεις το naughtiness. Όχι μόνο εσύ, αλλά και όλοι οι σκανταλιάρηδες φίλοι σου, εφόσον αποφασίσεις πως ήταν αρκετά άτακτοι, για να αξίζουν το ίδιο δώρο με εσένα.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις που αξίζουν την προσοχή σου, sizzling γιορτινά δώρα από τη Durex και όχι μόνο, που κάνουν spice up την καθημερινότητά σου με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

#1 Ένα devil ring για να δώσεις και να πάρεις περισσότερα

Κάτι που σε φτιάχνει πολύ, σε κάνει ακόμη πιο ζωηρούλη στις ερωτικές περιπτύξεις σου, είναι η σκέψη πως δίνεις αστείρευτη απόλαυση σε ένα άτομο, το οποίο απολαμβάνεις εξίσου. Αν θέλεις, λοιπόν, να «απογειώσεις» τα vibes αυτής της ερωτικής ανταλλαγής, για να δώσεις και να πάρεις περισσότερα κατά τη διάρκεια του σεξ, να ξέρεις πως το δαχτυλίδι Durex Devil Ring είναι το ιδανικό δώρο για εσένα. Όχι μόνο επειδή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στις γυναίκες μία πιο έντονη αίσθηση, αλλά επειδή επιτυγχάνει μία πιο σκληρή στύση στους άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ. Και πραγματικά, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

#2 Ένα ερωτικό επιτραπέζιο παιχνίδι για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου

Δεν χρειάζεται να είσαι μέτοχος σε μία μονογαμική σχέση για να αποφασίσεις να σου κάνεις δώρο ένα σκανταλιάρικο επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο θα διευρύνει την ερωτική σου ζωή με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται καν να είσαι σε σχέση, αρκεί να βρεις κάποιον ή και κάποια που λαχταρούν όσο τίποτα άλλο να παίξουν μαζί σου. Σε κάθε περίπτωση, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι σε βοηθά να κλιμακώσεις μία ήδη hot κατάσταση, να εκφράσεις με ρέγουλα και στυλ την άτακτη πλευρά σου σε έναν υποψήφιο ερωτικό παρτενέρ, πριν περάσετε στο… ψητό. Και αν νομίζεις πως μπορείς να προβλέψεις την κατάληξη μίας τέτοιας παρτίδας, μην γελιέσαι. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεση και τις επιδόσεις των παικτών.

#3 Ένα βιβλίο που το 2024 θα σου συστήσει ξανά τη χαρά του σεξ

Όσο ευρηματικός ή τολμηρός και αν είσαι όταν βρίσκεσαι στο κρεβάτι με το αντικείμενο του πόθου σου, μερικές φορές τα πράγματα γίνονται κάπως φλατ, νιώθεις την ανάγκη για ένα twist, κάτι διαφορετικό και πιο έντονο, κάτι που θα σε οδηγήσει στην απόλυτη ηδονή. Πώς θα το καταφέρεις; Κάνοντάς σου δώρο ένα βιβλίο το οποίο σου συστήνει ξανά από την αρχή τη χαρά του σεξ, μέσα από πρωτότυπες στάσεις που σου ήταν άγνωστες μέχρι σήμερα και σου προσφέρουν μία πιο έντονη επαφή. Ναι, αυτό χρειάζεσαι, ένα βιβλίο που σου αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για μία αξέχαστη ερωτική εμπειρία, την οποία θα ανυπομονείς να επαναλάβεις, αλλά θα είναι διαφορετική κάθε φορά.

#4 To Slide & Ride Masturbation sleeve που σε οδηγεί κάθε φορά στην απόλυτη κορύφωση

Οι φορές που «παίζεις» σόλο και ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, είναι οι μικρές απολαύσεις της ζωής, αυτές που κάνουν λίγο πιο spicy ακόμη και ένα βαρετό βράδυ Τρίτης, ειδικά αν αναλογιστείς τις πονηρές σκέψεις που περνούν εκείνη την ώρα από το μυαλό σου. Και για να είναι η αίσθηση που απολαμβάνεις στο σώμα σου, το ίδιο έντονη με την εικόνα που κυριεύει το μυαλό σου, το Slide & Ride Masturbation sleeve της Durex είναι το κατάλληλο δώρο για να το καταφέρεις. Είναι η ιδανική παρέα στο ντους, το κρεβάτι, την πισίνα, ό,τι χρειάζεσαι για να απολαύσεις ένα ερωτικό παιχνίδι στα δικά σου μέτρα και γούστα. 

Αλήθεια, ποιο από αυτά τα σούπερ naughty δωράκια ανυπομονείς να βρεις τυλιγμένο κάτω από το δέντρο; Μήπως γνωρίζεις κάποιο ξεχωριστό, πολύ άτακτο πρόσωπο, το οποίο θα ήθελε να λάβει κάποιο από αυτά; Όπως και να έχει, αν θες να ανακαλύψεις περισσότερα δώρα που θα σε βοηθήσου να get more this X-Mas, η Durex σου προσφέρει sex toys, λιπαντικά, προφυλακτικά, δονητές και δονούμενα δαχτυλίδια, δηλαδή ένα ολόκληρο οπλοστάσιο το οποίο εμπνέει κάθε άτακτο παιδί όπως εσύ να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024