Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για την παρουσία του κόσμου και την ατμόσφαιρα»
Μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο κλειστό, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το προηγούμενο διάστημα.
O Ολυμπιακός έκανε… περίπατο στην Καρδίτσα όπου επικράτησε με 83-54 της τοπικής ομάδας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει λόγο μετά το τέλος του ματς για μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.
Παράλληλα, ο προπονητής των Πειραιωτών στάθηκε και στη δυναμική παρουσία του κόσμου της Καρδίτσας στο γήπεδο, μετά τα όσα πέρασε το προηγούμενο διάστημα με τις καταστροφές.
Όσα είπε ο Μπαρτζώκας στην ΕΡΤ:
«Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για την παρουσία του κόσμου και την ατμόσφαιρα. Ήταν γεμάτο το γήπεδο.
Δεν είδαν πολύ θέαμα και προφανώς δεν υπήρχε και ανταγωνισμός. Αλλά αυτό ήταν το ματς. Είναι πολύ σημαντικό ματς μετά από όσα πέρασαν με τις πλημμύρες να έχουν ένα τέτοιο ματς».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.