Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ωραίες στιγμές στο Καρδίτσα-Ολυμπιακός για Πηλίτση και Ροζακέα στο φινάλε (vid)

Ωραίες στιγμές στο Καρδίτσα-Ολυμπιακός για Πηλίτση και Ροζακέα στο φινάλε (vid)

Δύο πολύ όμορφες στιγμές έλαβαν χώρα στο φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Πηλίτση και Ροζακέα.

Ο Ολυμπιακός είχε μια εύκολη βραδιά στην Καρδίτσα, επικρατώντας άνετα της τοπικής ομάδας με σκορ 83-54, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, με το γήπεδο να έχει πολύ κόσμο, καθώς πολλές οικογένειες είχαν πάει για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Ωστόσο αυτές δεν ήταν οι μόνες όμορφες εικόνες, αλλά και εκείνες που έλαβαν χώρα μέσα στο παρκέ. Συγκεκριμένα, με τον νικητή να έχει κριθεί, οι δύο προπονητές έριξαν στο παρκέ δύο νεαρά παιδιά. Ο Μπαρτζώκας τον Αναστάσιο Ροζακέα, και ο Παπανικολόπουλος τον Κωνσταντίνο Πηλίτση.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Μιχάλης Λούντζης έκανε έναν σκόπιμο φάουλ πάνω στον Πηλίτση για να τον στείλει στις βολές και να σημειώσει τους πρώτους πόντους, σε μια κίνηση που γνώρισε την αποθέωση.

Ο νεαρός ευστόχησε και στις δύο, με τον Βασίλη Χρηστίδη να παίρνει σειρά (έπειτα από παρότρυνση του Λούντζη) και να κάνει φάουλ στον Ροζακέα. Ο νεαρός του Ολυμπιακού δεν ευστόχησε σε κάποια από τις δύο, όμως δεν έχει καμία σημασία, με όλο το γήπεδο να αποθεώνει αυτά τα δύο παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

 

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024