Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η βράβευση του στην Κύπρο
O ηθοποιός και σκηνοθέτης αυτό το διάστημα ετοιμάζει τον β κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA.
Ιδιαίτερα φορτωμένη η φετινή χρονιά για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αφού γράφει εντατικά τα επεισόδια του νέου κύκλου του Maestro, τα οποία θα δούμε την άνοιξη του 2024, ενώ παράλληλα βρίσκεται στα γυρίσματα, τα οποία γίνονται τόσο στην Αθήνα όσο και στους Παξούς.
Ο ηθοποιός βρέθηκε στην Κύπρο, όπου βραβεύθηκε για την προσφορά του στην Τέχνη, σε εκδήλωση που έγινε στο Royal Hall Old Nicosia. Συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η 22η απονομή των βραβείων Τράπεζα Κύπρου, Man of the Year Awards. Στη βραδιά παρευρέθηκε και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος ταξίδεψε από την Ελλάδα με προορισμό τη Λευκωσία.
Τα βραβεία Man of the Year Awards
Η ξεχωριστή βράβευση
Ο θεσμός ξεκίνησε το 2000 και, αναδεικνύει πρωτοπόρους άνδρες που με την εργασία, το πείσμα, το όραμα και το ήθος τους, συμβάλλουν στην πρόοδο και την εξέλιξη στον κόσμο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού και των επιχειρήσεων.
Ο ίδιος ανέβασε στιγμιότυπα και με τον Τάσο Τρύφωνος. Μάλιστα έγραψε στα social media: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε και για την υπέροχη βραδιά που περάσαμε. Ευγνώμων».
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών



