Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του Μaestro η ιστορία θα κλείσει»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του Μaestro η ιστορία θα κλείσει»

Ο ηθοποιός σκηνοθέτης αποκαλύπει τι θα συμβεί στην αγαπημένη σειρά του MEGA.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Μaestro».

Ο ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα προβληθεί στο δεύτερο μέρος της σεζόν από την άνοιξη δηλαδήκαι αποκάλυψε ποσό χαρούμενος  είναι για το παγκόσμιο ταξίδι της σειράς μέσω Netflix.

Στην πρεμιέρα «Ο εραστής»

Η Kλέλια Ανδριολάτου μίλησε και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί «Ο εραστής» στο θέατρο Νέου Κόσμου και δηλώνει ανυπόμονη για τον δεύτερο κύκλο του «Μaestro».

«Η Κλέλια πέρα από ανακουφιστικά όμορφη είναι και πάρα πολύ ταλαντούχα. Πρέπει να δουν όλοι αυτό το έργο γιατί είναι εξαιρετική και είμαι πολύ υπερήφανος».

Για το μέλλον της σειράς Μaestrο

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα του πρώτου μέρους του δευτέρου κύκλου του ‘Μaestro’. Ο δεύτερος κύκλος θα βγει ανάλογα με το MEGA και το Netflix εκεί γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο ή Μάϊο, θα δείξει το ταξίδι του ‘Μaestro’ το έχω ζήσει έντονα και το ζω και αισθάνομαι πολύ τυχερός για όλο αυτό που γίνεται. Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και αν συναισθηματικά θα ήθελα. Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του ‘Μaestro’ η ιστορία θα κλείσει».

Κάλεσα τον Χριστόφορο στην πρεμιέρα μου, είχα άγχος που ήταν από κάτω

Από την πλευρά της, η Κλέλια Ανδριολάτου σημείωσε: «Πάντα έχεις άγχος σε μια παράσταση αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Κάλεσα τον Χριστόφορο στην πρεμιέρα μου, είχα άγχος που ήταν από κάτω αλλά πιο πολύ χαρά γιατί με στηρίζει και με αγαπάει πολύ. Κάθε φορά είναι και καλυτέρα στα γυρίσματα, πονάνε τα ζυγωματικά μου από τη χαρά μου. Αυτά τα δυο χρόνια του ‘Μaestro’ έχω γεμίσει με τόση αγάπη , νιώθω ότι ανήκω σε μια οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι στο δεύτερο κύκλο θα έρθω κοντά με τον Ορέστη».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024