Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απαντά στον Γκλέτσο για το Maestro: «Αυτά είναι κουταμάρες»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απαντά στον Γκλέτσο για το Maestro: «Αυτά είναι κουταμάρες»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει πως έρχονται ανατροπές στον δεύτερο κύκλο του Maestro.

Με τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς Maestro να γυρίζονται αυτή την περίοδο στο κέντρο της Αθήνας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τις ανατροπές που έρχονται στη σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για την επιτυχία του Maestro. Σχολίασε παράλληλα και την πρόσφατη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για τη συμμετοχή του στη σειρά.

Ανατροπές στον δεύτερο κύκλο του Maestro

«Ο δεύτερος κύκλος του Maestro έχει ανατροπές. Είναι πολλοί χαρακτήρες, πολλοί ήρωες, πολλά γεγονότα. Βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτών που έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Θα δείτε και καινούργιες προσθήκες, θα είναι όλοι όσοι είδατε στον πρώτο κύκλο» ανέφερε αρχικά ο Χρστόφορος Παπακαλιάτης.

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, την επιτυχία δεν την αντιλαμβάνεσαι. Καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει πολύ καλά. Αλλά επειδή είμαι στην Ελλάδα, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται έξω, πιο πολύ ενημερώνομαι από το Netflix και από τους τουρίστες που έρχονται και μας μιλάνε… Σε μένα δεν αλλάζει κάτι», συνέχισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Ο στόχος μας ήταν να υπάρχει μια παλέτα χρωμάτων και να αγγίξουμε πολλά κοινωνικά ζητήματα στο σήμερα… Δεν μπορώ να γράψω κάτι χωρίς να επηρεάζομαι από αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. Και από αυτά που ακούω, βλέπω, διαβάζω και βιώνω σαν άνθρωπος στην κοινωνία του σήμερα» συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν θα έπρεπε να παίζει στη σειρά γιατί δεν είναι του ίδιου επιπέδου με τους άλλους, σχολίασε, πως «αυτά είναι κουταμάρες».

Όλο αυτό το διάστημα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συντελεστές της σειράς φροντίζουν να μας δίνουν μια γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε στον δεύτερο κύκλο του Maestro, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024