Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maestro: Εντυπωσιακές εικόνες από τα γυρίσματα

Maestro: Εντυπωσιακές εικόνες από τα γυρίσματα

Οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας του Maestro βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου. Μας δίνουν μια μικρή γεύση από τα όσα διαδραματίζονται στο νησί.

Με τα γυρίσματα της μεγάλης επιτυχίας του MEGA, Maestro, να βρίσκονται σε εξέλιξη για τον δεύτερο πολυαναμενόμενο κύκλο, οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς μας δίνουν διαρκώς μια γεύση από τα γυρίσματα.

Το Maestro, η μεγάλη επιτυχία του MEGA, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις την περασμένη σεζόν. Aλλά και να μπει στη διεθνή πλατφόρμα του Netflix, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

Οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας του Maestro βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του MEGA Maestro θα είναι μοιρασμένα σε Παξούς και Αθήνα. O Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέλεξε να ολοκληρώσουν πρώτα τα γυρίσματα στο όμορφο νησί των Παξών και να επιστρέψουν μετά οι συντελεστές στην πρωτεύουσα.

Φυσικά, δεν πρόκειται για τα γυρίσματα όλου του κύκλου. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως έχει αποκαλύψει, έχει γράψει μέχρι στιγμής μόνο τα πρώτα τέσσερα επεισόδια. Σε αυτά, όπως και στον πρώτο κύκλο, θα υπάρχει ένας αφηγητής.

Ο νέος χαρακτήρας στο Maestro

Σε σύνδεση με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως στα πρώτα τέσσερα επεισόδια θα δούμε να κάνει την εμφάνισή του ένας νέος χαρακτήρας. Ένας χαρακτήρας που θα μείνει μέχρι το τέλος της σειράς. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έρχεται για να εξιχνιάσει το έγκλημα που είδαμε να διαπράττεται στον πρώτο κύκλο.

Στην πορεία, όμως, θα δούμε ακόμη μια προσθήκη ενός ήρωα για τον οποία δεν έχουμε καμία πληροφορία. Μέχρι στιγμής μάλιστα, τα πρόσωπα που θα ενσαρκώνουν τους δυο νέους αυτούς ρόλους, παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Στην εκπομπή Ελένη, προβλήθηκε και ένα βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σειρά. Η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε τη φάση στην οποία θα δούμε την ηρωίδα που ενσαρκώνει στον δεύτερο κύκλο.

«Σε αυτή τη φάση που συναντάμε την Κλέλια, στον δεύτερο κύκλο, τη βρίσκουμε σε μια διαφορετική συναισθηματική θέση. Έχει περάσει κάτι που είναι πρωτόγνωρο γι’ αυτήν. Αυτό είναι ο έρωτας και η απόρριψη, και τα δυο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Είναι πλέον πιο ώριμη συναισθηματικά. Στους Παξούς, είναι σαν ένας παράδεισος. Κάθε μέρα λέω ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ένιωσα πάρα πολύ μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που αντιμετώπισαν τη σκηνή του ξυλοδαρμού μου με αυτόν τον τρόπο και που ένιωσαν αυτό που νιώσαμε κι εμείς. Ήταν μεγάλη ικανοποίηση και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Μια παρέα με ξένους, μας είδε να περπατάμε με τον Χριστόφορο και άρχισαν να μας χαιρετάνε και μου λέει μια κοπέλα, «mother, mother, you are the mother». Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου μέσα από τα social media μας έχουν δώσει μια μικρή γεύση όσων θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του Maestro, αλλά και από το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024