H «Marca» αποθέωσε τον Δουβίκα για την εμφάνιση και τα γκολ
Ο Τάσος Δουβίκας ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη-πρόκριση της Θέλτα, αφού πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, με την κορυφαία ισπανική εφημερίδα να αποθεώνει τον Έλληνα επιθετικό.
H Θέλτα κέρδισε δύσκολα την Σεστάο (ομάδα τρίτης εθνικής κατηγορίας) με 2-1, χάρις στα δύο γκολ που πέτυχε ο Τάσος Δουβίκας, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Copa del Rey.
Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Γαλικίας, ανοίγοντας αρχικά το σκορ στο 17ο λεπτό και στη συνέχεια χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78′.
Η «Marca» και η υπόκλιση στον Δουβίκα
Ο Δουβίκας έσωσε και τη Θέλτα και τον Μπενίτεθ
Mετά από αυτή την εμφάνιση, η «Marca» σε σημερινό της δημοσίευμα έσπευσε να αποθεώσει τον 24χρονο διεθνή άσο, τονίζοντας πως με τα κατορθώματά του ο Δουβίκας έσωσε την ομάδα του από έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό.
Παράλληλα γλίτωσε και τον Ράφα Μπενίτεθ από την απόλυση, καθώς ο Ισπανός προπονητής βρίσκεται υπό πίεση λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων της Θέλτα.
Θυμίζουμε ότι η Θέλτα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μόλις 9 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές, ενώ η τελευταία νίκη που έχει πετύχει ήταν κόντρα στην Αλμερία στις αρχές Σεπτέμβρη. Έκτοτε έχουν περάσει 11 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη με τον Μπενίτεθ να δέχεται έντονη κριτική.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Λίντσεϊ Βον έχει ξεκινήσει τη μακρά και δύσκολη αποθεραπεία της και σε νέο βίντεο που ανάρτησε στα social media, εξηγεί πώς ο γιατρός της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ έσωσε το πόδι της...
Η διοίκηση της Νάπολι ανεβάζει τους τόνους μετά την ήττα από την Αταλάντα και ζητά αλλαγές στο σύστημα ελέγχου φάσεων – Τι είναι το VAR a chiamata και πώς θα λειτουργεί
Η στατιστική κυριαρχία της ομάδας του Κάσπερ Χιούλμαντ όταν προηγείται, ο κομβικός ρόλος του Πατρίκ Σικ και η ψυχολογία που μετατρέπει το προβάδισμα σε «ασφαλές καταφύγιο»
Χωρίς τους Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το Κάουνας όπου την Τετάρτη (25/2, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.