ΟΦΗ και Νταμπράουσκας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έπειτα και από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των Κρητικών το τελευταίο διάστημα.
Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν ήταν «βελούδινο» με τον ισχυρό άνδρα του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση να αποχαιρετά μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο instagram τον Λιθουανό τεχνικό.
Αναλυτικά το story του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ:
«Σε ευχαριστώ για τη προσφορά σου αυτούς τους 14 μήνες. Κόουτς σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Αποφάσεις σαν αυτές είναι δύσκολες, όποιες και αν είναι οι συνθήκες, πάνω από όλα είμαστε όλοι φίλοι και οικογένεια. Προς τους οπαδούς μας, θα συνεχίζουμε ενωμένοι να κάνουμε αυτό που είναι το καλύτερο για την ομάδα μας και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιθουανός τεχνικός από την πλευρά του, αποχωρεί από τον ΟΦΗ μετά από 38 παιχνίδια, με απολογισμό 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 11 ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στο επόμενο παιχνίδι των Κρητικών με την Κηφισιά (Τετάρτη 6/12/23, 17:30), στον πάγκο θα βρεθεί ο Πέδρο Καράβελα.
Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, ακούγεται έντονα το όνομα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την Κηφισιά τις επόμενες μέρες ίσως και ώρες, ειδικά μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό με 3-0.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.