Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ – Βόλος 1-1: Ισοπαλία σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι

ΟΦΗ – Βόλος 1-1: Ισοπαλία σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι

Το VAR πήρε «φωτιά» στο Γεντί Κουλέ, με τις δύο ομάδες τελικά να μένουν στο 1-1 – Σχεδόν δύο μήνες χωρίς νίκη οι Κρητικοί.

Καλύτερη συγκυρία για τον ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί κόντρα στον τελευταίο της βαθμολογίας Βόλο, που έπαιζε με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο και όμως οι Κρητικοί παρέμειναν στα αρνητικά αποτελέσματα, μην μπορώντας να κάνουν την ανατροπή (1-1), στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Super League..

Τεράστια η χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, που βρίσκεται μακριά από τις νίκες στη Super League, από τις 2/10 και το νικηφόρο 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ, που είναι και η μοναδική νίκη των Κρητικών στα τελευταία 9 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Δυσαρέσκεια στο Γεντί Κουλέ, ακούστηκαν αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Βόλος προηγήθηκε με τον Κόμπα στο 42ο λεπτό και λίγα λεπτά αργότερα, πριν τη λήξη του ημιχρόνου είδε τον Χουάν Γκαρσία να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 45+1′, αφήνοντας με 10 την ομάδα του για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ μπόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο, που ανέβασε την πίεσή του εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα του να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Θοράρινσον, στο 60′ και όλοι στο «Γεντί Κουλέ» πίστεψαν στην ανατροπή και την πρώτη νίκη μετά από σχεδόν 2 μήνες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Μεγιάδο στο 90ο λεπτό, ωστόσο ακυρώθηκε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR, για οφσάιντ του Ντίκο στην αρχή της φάσης. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο γκολ που ακύρωσε το VAR στον ΟΦΗ, μετά το γκολ που σημείωσε ο Ντίκο στο 33′, που δεν μέτρησε και αυτό για παράβαση οφσάιντ.

Με αυτή την ισοπαλία ο ΟΦΗ είναι πλέον στην 6η θέση, με 15 βαθμούς ύστερα από 12 αγωνιστικές, ενώ ο Βόλος με αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα για την προσπάθεια παραμονής που κάνει, ανέβηκε στην προτελευταία θέση της Super League με 7 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης, Αμπάντα (77′ Νέιρα), Θοράρινσον, Καρώ, Πασαλίδης, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γκαγέγκος (46′ Φελίπε), Ντίκο, Μοσκέρα (62′ Ριέρα).

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Άλχο (80′ Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (79′ Γκλάβτσιτς), Μπαριέντος, Κόμπα (62′ Κορνέτ), Κίτσος (46′ Μωραίτης), Ντέλετιτς (58′ Μύγας), Γκαρσία.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024