Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πραγματοποιεί και τη καλύτερή της χρονιά, με τους φίλους των Κόκκινων Διαβόλων να προσδοκούν σε πιο θετικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν.
Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, ενώ στο Champions League είναι τελευταία στον όμιλο με μόλις 3 βαθμούς. Γι’ αυτό τον λόγο, η Γιουνάιτεντ σχεδιάζει ήδη τα αγωνιστικά της πλάνα για την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και να διεκδικήσει τίτλους.
Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα Mirror, οι Κόκκινοι Διάβολοι ετοιμάζουν ολική αναδόμηση στο ρόστερ.
Αρχικά θέλουν να κάνουν χώρο στο ρόστερ και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε προσθετικές κινήσεις.
Η «μαύρη» λίστα
Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, στη Γιουνάιτεντ ήδη έχουν δημιουργήσει μια λίστα 13 ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν το επόμενο καλοκαίρι.
Σέρχιο Ρεγκιλόν, Σοφιάν Άμραμπατ, Αντονί Μαρσιάλ, Τζέιντον Σάντσο, Μέισον Γκρίνγουντ, Ντόνι βαν ντε Μπεκ, Τζόνι Έβανς και Τομ Χίτον από τη πρώτη ομάδα και Μπράντον Γουίλιαμς, Άλβαρο Φερνάντεθ, Σόλα Σορτάϊρ, Τζο Χάγκιλ από τη δεύτερη ομάδα βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και αναζητείται ο τρόπος για να αποχωρήσουν από το Ολντ Τράφορντ.
Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στη βρετανική ομάδα, με στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, που θα διεκδικεί τίτλους, εντός και εκτός συνόρων.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.