Εξελίξεις με Πετρούσεφ και το μέλλον του
Καθυστερεί για την ώρα η αποδέσμευση του Φίλιπ Πετρούσεφ από τους Σακραμέντο Κινγκς - Ποιος είναι ο λόγος...
Στον Ολυμπιακό σκέφτονται άμεσα να πατήσουν το «κουμπί», για μία προσθήκη που δεν θα είναι με… ορίζοντα τον Νοέμβρη και τα προβλήματα τραυματισμών, αλλά για έναν παίκτη που εάν και εφόσον προστεθεί στον ήδη «ισχυρό» κορμό τους και θα αποτελέσει ένα από τα project της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο λόγος για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, που τα τελευταία 24ωρα είναι νούμερο 1 στη λίστα με τα ονομάτα που ακούγονται.
Τι συμβαίνει με τον Πετρούσεφ – Ανατροπή δεδομένων
Όμως μία εξέλιξη φέρνει ανατροπή στα δεδομένα καθώς τις υπηρεσίες του ψ θα στερηθούν για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες οι Σακραμέντο Κινγκς. Αυτό, δυσκολεύει την άμεση αποδέσμευση του Πετρούσεφ, αφού εκτός δράσης παραμένει για την ώρα και ο Τρέι Λάιλς.
Τι συνέβη με την «front line» των Σακραμέντο Κινγκς
Ο Λεν τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη διάρκεια του αγώνα των Κινγκς με τους Καβαλίερς στις 13 Νοεμβρίου και κατέστη σαφές ότι θα πρέπει να μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα. Την ίδια ώρα, ο Τρέι Λάιλς συνεχίζει να αναρρώνει από το δικό του τραυματισμό στη γάμπα και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα μπορέσει να πατήσει παρκέ για πρώτη φορά φέτος.
To -για την ώρα- Depth Chart των Σακραμέντο Κινγκς:
PG: ΝτιΆρον Φοξ, Ντάβιον Μίτσελ, Τζόρνταν Φορντ
SG: Κέβιν Χέρτερ, Μαλίκ Μονκ, Κόλμπι Τζόουνς, Κίον Λιούις
SF: Χάρισον Μπαρνς, Σάσα Βεζένκοφ, Κρις Ντουάρτε, Κέσλερ Έντουαρντς
PF: Κίγκαν Μάρεϊ, Τρέι Λάιλς
C: Ντομάντας Σαμπόνις, Τζαβέιλ ΜακΓκί, Άλεξ Λεν, Φιλίπ Πετρούσεφ
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442