Με μπροστάρηδες τους Άλεκ Πίτερς και Μουστάφα Φαλ, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα (88-83) για την 9η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 28 πόντους που σημείωσε με τον Γάλλο σέντερ να ακολουθεί με «γεμάτο» double double (14 π., 14 ρ.) σε μία νίκη που ανέβασε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε ρεκόρ 5-4.
Ο Φαλ, αγωνίστηκε κάτι λιγότερα από 34 λεπτά και φανερά κουρασμένος, μπήκε στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά παρά το 0-2 της Λεβερκούζεν και όπως είπε μετά το ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα πάει στη Γερμανία για να κυνηγήσει τη νίκη και την ανατροπή.
Ο Χρήστος Τζόλης ισοφάρισε για τη Κλαμπ στο 89′ απέναντι στην Ατλέτικο και κράτησε τους Βέλγους «ζωντανούς» στην υπόθεση πρόκρισης στου «16» του Champios League!