Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ρεκόρ καριέρας για Πίτερς και Φαλ

Ολυμπιακός: Ρεκόρ καριέρας για Πίτερς και Φαλ

Οι Άλεκ Πίτερς και Μουστάφα Φαλ ήταν εξαιρετικοί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Ερυθρού Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με σκορ 88-83 κάνοντας το 2/2 σε αυτή τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν πολλά από διαφορετικούς παίκτες, καταφέρνοντας να φτάσουν σε μια πολύτιμη νίκη παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.

Εντυπωσιακός ο Αμερικανός, κυρίαρχος κάτω από τις δύο ρακέτες ο Γάλλος

Μάλιστα η αποψινή βραδιά ήταν ιστορική τόσο για τον Μουστάφα Φαλ, όσο και για τον Άλεκ Πίτερ. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους φτάνοντας τους 28, με το προηγούμενο ρεκόρ του να κρατά από το 2020 όταν ως παίκτης της Μπασκόνια στις 17 Νοεμβρίου είχε πετύχει 25.

Όσον αφορά τον Γάλλο σέντερ, που ήταν… παντού, ο γίγαντας του Ολυμπιακού είχε 14 πόντους και 14 ριμπάουντ, τα οποία και αποτελούν επίδοση καριέρας στη Euroleague. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν τα 11 από το 2021 σε ένα ματς των Πειραιωτών με τη Μακάμπι.

Φαλ: «Προσπαθώ για το καλύτερο, μοιάζει με τον Βεζένκοφ ο Πίτερς»

Ο Μουσταφά Φαλ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε για τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και για την αντίστοιχη του συμπαίκτη του, Αλεκ Πίτερς, τον οποίο μάλιστα παρομοίασε με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Γάλλος σέντερ, ο οποίος είχε 14 πόντους και 14 ριμπάουντ, ανέφερε: «Όλοι πρέπει να βγουν μπροστά, καθώς έχουμε αρκετούς τραυματίες. Προσπαθώ για το καλύτερο και περιμένω να γυρίσει ο Μιλουτίνοφ για να μοιραστούμε τον χρόνο».

Για τον Πίτερς και τη συνεργασία τους: «Είναι πολύ έξυπνος παίκτης, κινείται πολύ καλά στο γήπεδο. Μοιάζει με τον Σάσα (σ.σ. Βεζένκοφ) και πάντα είναι στο κατάλληλο σημείο για να του περάσω την μπάλα».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024