Πούτιν: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο γενικό επιτελείο στρατού για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Δεύτερη επίσκεψη σε λιγότερο από έναν μήνα - Επίδειξη νέων στρατιωτικών εξοπλισμών
Ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, επισκέφθηκε αιφνιδίως στη διάρκεια της περασμένης νύχτας το γενικό επιτελείο του ρωσικού στρατού για την επιχείρηση στην Ουκρανία, στο Ροστόφ επί του Ντον (νότια Ρωσία), ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη του αρχηγού του ρωσικού κράτους στο Ροστόφ μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.
Ο Πούτιν «επισκέφθηκε το γενικό επιτελείο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αφού ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή του στο Καζακστάν», όπου πέρασε ολόκληρη την ημέρα χθες, Πέμπτη, διευκρίνισε το Κρεμλίνο στην ανακοίνωση.
Στη διάρκεια της επίσκεψης αυτής, ο ρώσος πρόεδρος συνοδευόταν από τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, και τον αρχηγό του γενικού επιτελείου και διοικητή των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, Βαλέρι Γκερασίμοφ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Στον Πούτιν επιδείχθηκαν νέοι στρατιωτικοί εξοπλισμοί και έγιναν αναφορές για τη διεξαγωγή της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ήδη μεταβεί στο Ροστόφ επί του Ντον στα τέλη Οκτωβρίου για συνομιλίες με στρατιωτικούς αξιωματούχους σχετικά με τη ρωσική επίθεση.
Το Ροστόφ επί του Ντον, που βρίσκεται κοντά στην Ουκρανία, έχει γίνει επιχειρησιακό κέντρο των ρωσικών δυνάμεων για την επίθεση σ’ αυτή τη γειτονική στη Ρωσία πρώην σοβιετική δημοκρατία.
Ο Πούτιν είχε ήδη επισκεφθεί το γενικό επιτελείο σ’ αυτή την πόλη τον Αύγουστο και το Μάρτιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)

















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442