Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δε κατάφερε να προκριθεί στο τελικό του Paris Masters και να διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στο Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού ηττήθηκε στα ημιτελικά από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 2-1 σετ.
Ωστόσο, 0 25χρονος τενίστας παρέμεινε στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης μετά και το πέρας του τελευταίου Masters της χρονιάς.
Σταθερά στην πρώτη 10αδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην παγκόσμια κατάταξη
Την ίδια ώρα, σταθερά στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος αφού κατέκτησε για 7η φορά το Paris Masters στη καριέρα του, όχι απλά κράτησε τη πρωτιά, αλλά αύξησε και τη διαφορά στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης από τον Λούκας Αλκαράθ στους 2.990 βαθμούς.
Στο Top6 δεν είχαμε κάποια αλλαγή, με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να βρίσκεται στο Νο3, τον Γιανίκ Σίνερ στο Νο4 και τον Άντρεϊ Ρούμπλεφ στο Νο5. Οι Κάσπερ Ρουντ (Νο7), Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο8) και Τέιλορ Φριτζ (Νο9) ακολουθούν, οι οποίοι κέρδισαν από μια θέση.
Αξίζει να σημειωθεί πως τη δεκάδα κλείνει ο Δανός, Χόλγκερ Ρουν ο οποίος δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Bercy και έτσι έχασε τρεις θέσεις, υποχωρώντας στο Νο10. Όσον αφορά τον Στέφανο, πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στο ATP Finals, με σκοπό να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, που ήταν πολύ ιδιαίτερη για τον Έλληνα πρωταθλητή.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Ολυμπιακός – Ζελέζνιτσαρ. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ζελέζνιτσαρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του CEV Champions League Γυναικών. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6 HD.
Για δυο φάσεις που συζητήθηκαν πολύ στην Super League ήρθαν απαντήσεις από ματς της Αγγλίας, από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, που έβγαλαν στη σέντρα τον Λανουά και τους Έλληνες ρέφερι