Αχιλλέας Μπέος: «Μπορεί να μιλήσει με γκέι, αλλά είναι ομοφοβικός» – Αποκαλύψεις από την κόρη του
Η 39χρονη κόρη του Αχιλλέα Μπέου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη δύσκολη σχέση που έχει με τον πατέρα της
«Δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι, είναι ο πατέρας μου, αλλά είμαστε εντελώς διαφορετικοί».
Αυτά είναι μερικά από τα λόγια της κόρης του Αχιλλέα Μπέου, της 39χρονης Eve που ζει τα τελευταία χρόνια, στη Βοστώνη.
Η ίδια παραχώρησε μέσω διαδικτύου συνέντευξη στο μοντέλο και ηθοποιό Τζεφ Μοντάνα αποκαλύπτοντας πλευρές του πατέρα της, τον οποίο χαρακτήρισε «δύσκολο άνθρωπο» αλλά και της σχέσης που διατηρούν μεταξύ τους.
Φυσικά η κουβέντα αναπτύχθηκε γύρω από τις ομοφοβικές δηλώσεις του δημάρχου του Βόλου, με αποκορύφωμα αυτές για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, οι οποίες δέχθηκαν έντονες επικρίσεις.
«Έκανε σαν να μην υπάρχω»

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος
Ερωτώμενη για αυτές, η κόρη του Αχιλλέα Μπέου δήλωσε πως ισχύει ότι είναι ομοφοβικός. «Αυτή είναι η αλήθεια, μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι και να κάνει παρέα, αλλά είναι όντως ομοφοβικός» είπε.
Και συνέχισε: «Είσαι αυτός που είσαι, και επιλέγεις να είσαι αυτός που είσαι. Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε τις απόψεις μας σε κανέναν, αλλά μπορούμε να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και να υπάρχει αγάπη. Μπορούμε να συνυπάρχουμε».
«Δυστυχώς θα υπάρχουν άνθρωποι σαν τον πατέρα μου πάντα, αλλά πρέπει να κάνουμε αυτό που θέλει η ψυχή μας» τόνισε.
«Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα»
Επιπλέον η ίδια ανέφερε ότι έχει ζήσει δύσκολες στιγμές και πως πολλές φορές ο πατέρας της, την αντιμετώπιζε σαν να μην υπήρχε. «Πλέον το έχω ξεπεράσει, έχω καταλάβει ποιος είναι και είμαι καλά. Έχω κάνει ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία για πάνω από 10 χρόνια. Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, όχι γι’ αυτόν» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
@tzefmontana♬ original sound – Tzef Montana
Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις τους τώρα, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει επικοινωνία.
«Τον αγαπάω, θέλω να είναι καλά…αυτό μόνο. Τώρα είμαι καλά, δεν τον έχω ανάγκη, τον είχα ανάγκη ψυχικά και δεν μου το προσέφερε αυτό» δήλωσε.
«Εάν θέλετε να μάθετε για κάποιον, ρωτήστε αυτόν που δεν τον έχει ανάγκη, αυτόν που επιλέγει ή και όχι, να είναι στον κύκλο του» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
@tzefmontana♬ original sound – Tzef Montana
@tzefmontana♬ original sound – Tzef Montana
- Πάθη, αλήθειες και απομυθοποιήσεις: Οι «Γυναίκες στο Ντιβάνι» επιστρέφουν
- Μουζακίτης: «Θα εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή»
- ΕΕ: Η Σύνοδος Κορυφής για τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξει συμφωνία
- Άρτα: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή νταλίκας που μετέφερε λάδια στην Ιονία Οδό – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός
- Δένδιας: Η Ευρώπη χρειάζεται 20 χρόνια για να αποκτήσει σοβαρές Ένοπλες Δυνάμεις
- ΚΥΣΕΑ με θέμα εξοπλιστικά, SAFE και διεθνείς εξελίξεις
- Πορτοκαλί Τιμολόγια: Όφελος έως 18% στο ρεύμα για τις επιχειρήσεις
- Ασταν… άτητος ο Θρύλος, πατάει γκάζι για πρόκριση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)













![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-6-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442