Πρεμιέρα με νίκη για τη Μακάμπι στην εφετινή Euroleague, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Παρτιζάν με το τελικό 96-81, στο Τελ Αβίβ.
Η ομάδα του Όντεντ Κάτας δεν έχασε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης το ρυθμό της στην επίθεση και ενεργοποιώντας την άμυνα σε πρώτη και τρίτη περίοδο, όταν κράτησε τους Σέρβους κάτω από τους 20 πόντους αντίστοιχα, δεν αγχώθηκε να πάρει την πρώτη της νίκη.
«Κλειδί» της επιτυχίας και το κομμάτι της δημιουργίας των γηπεδούχων, που «μοίρασαν» 31 ασίστ.
Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν σε καταπληκτική βραδιά στην επίθεση και τελειώνοντας τον αγώνα με 22 πόντους και 8 ασίστ, κάλυψε το κενό του τραυματία Γουέιντ Μπάλντγουϊν. Διψήφιοι και οι Ρόμαν Σόρκιν (14π.), Τζος Νίμπο (14π.), Μπόνζι Κόλσον (12π., 7ρ.). και Χασιέλ Ριβέρο (11π.).
Από την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ξεχώρισε ο Αλέκσα Αβράμοβιτς με 24 πόντους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.