Το ελληνικό μπάσκετ μετράει αντίστροφα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, στην Ρόδο για το Super Cup.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ κα Περιστέρι ρίχνονται στη μάχη του τροπαίου το διήμερο 29/30 Σεπτέμβρη, με τις δύο νικήτριες ομάδες των των ημιτελικών να κοντράρονται στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.
Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης, αναχώρησαν σήμερα για το νησί της Ρόδου από το Ελ. Βενιζέλος οι τρεις αθηναϊκές ομάδες και μάλιστα με την ίδια πτήση.
Δίπλα δίπλα Μπαρτζώκας και Σπανούλης
Μπαρτζώκας, Σπανούλης, Αταμάν
Σε διπλανές θέσεις βρέθηκε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, και ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης. Στην ίδια σειρά από την άλλη πλευρά έκατσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.
Όπως θα δείτε και στο φωτογραφικό υλικό, οι τρεις ομάδες ταξίδεψαν μαζί, λίγες ώρες πριν τις πρώτες μεταξύ τους μάχες. Παίκτες και επιτελεία αντάλλαξαν κουβέντες και χαμόγελα μεταξύ τους σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα.
Δείτε φωτογραφίες
Τόμας Γουόκαπ και Ντίνος Μήτογλου
Μουσταφά Φαλ και Ματίας Λεσόρ
Ο Κώστας Σλούκας
Τόμας Γουόκαπ και Μάριους Γκριγκόνις
Τόμας Γουόκαπ, Ντίνος Μήτογλου και Δημήτρης Μωραΐτης
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η Μπάγερν φέτος είναι «οδοστρωτήρας», η Ρεάλ όμως παρά την προβληματική σεζόν που διανύει έχει τον τρόπο απέναντι στους Βαυαρούς. Φαντάζει δύσκολο να το κάνει και φέτος αλλά είναι… η Ρεάλ
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σίξερς αλλά είδαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να αποχωρεί από το ματς τραυματίας, την ώρα που Νάγκετς νικούσαν τους Μπλέιζερς με μια ακόμη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. - Τα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.