Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλυπτικός Μιλουτίνοφ για Σλούκα, Βεζένκοφ και Παναθηναϊκό

Αποκαλυπτικός Μιλουτίνοφ για Σλούκα, Βεζένκοφ και Παναθηναϊκό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, τη μετακίνηση του Σλούκα στον Παναθηναϊκό αλλά και το κλείσιμο της καριέρας τους στους «ερυθρόλευκους».

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε στο «meridianbetsport.rs» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο λιμάνι του Πειραιά, στη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και το κλείσιμο της καριέρας του.

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και την απουσία του Βεζένκοφ: «Οι οπαδοί με υποδέχτηκαν εκπληκτικά και όταν δεν ήμουν στον Ολυμπιακό, πάντα μου έγραφαν, με καλούσαν να επιστρέψω και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μιας από τις πιο δυνατές ομάδες, όπως έδειξαν και οι δύο προηγούμενες χρονιές.

Ως οργανισμός είναι σε κορυφαίο επίπεδο, έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με πριν από τρία χρόνια. Σεζόν με σεζόν ανεβαίνουν. Ελπίζω ότι θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα.

Λυπάμαι που δεν θα ξαναπαίξουμε μαζί, γιατί πραγματικά ξεκινήσαμε να χτίζουμε μαζί την καριέρα μας μέσω του Ολυμπιακού και παραμείναμε φίλοι. Από την άλλη, χαίρομαι που είναι στο ΝΒΑ γιατί του αξίζει να είναι εκεί. Ξέρω πόσο δούλεψε, πόσα θυσίασε, πόσο έδωσε τον εαυτό του σε όλα».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Είναι πάντα επιθυμία μου να βρίσκομαι στην κορυφή της Euroleague, αλλά μετά από αυτό το καλοκαίρι και την αποχώρηση δύο σημαντικών παικτών, η ομάδα έχει αλλάξει σημαντικά.

Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, να χτίζουμε χημεία στην ομάδα και να μην κοιτάμε μακριά στο μέλλον, γιατί αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε κατάσταση να στοχεύσουμε στο φάιναλ φορ και να πάμε για τη νίκη σε όλα τα ματς. Δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε και να ευχηθούμε γι’ αυτό».

Για την μετακίνηση του Σλούκα στον Παναθηναϊκό και το κλείσιμο της καριέρας του: ««Ο Σλούκας έφυγε πριν από τρεις με τέσσερις μήνες, νομίζω ότι σιγά-σιγά ξεχνιέται το θέμα. Είναι δική του απόφαση. Μπορεί να ήταν λίγο περίεργο για εμάς στην αρχή, αλλά ως εκεί. Ειλικρινά, χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός είναι πιο δυνατός, θα υπάρξει μεγαλύτερη αντιπαλότητα, καλύτερη για τους φιλάθλους, όλοι θα το απολαύσουν περισσότερο και αυτά τα ντέρμπι θα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα, άρα και η Ευρωλίγκα.

Μετά την αποχώρησή μου από τον Πειραιά, κάπως φαντάστηκα ότι θα τελείωνα την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Τώρα που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Πάντα ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μία φορά και να τα νιώσω όλα αυτά, γιατί πάντα είχα απίστευτη υποστήριξη από τον κόσμο και από τον σύλλογο. Με δέχτηκαν σαν να ήμουν δικός τους και ήθελα να το νιώσω για άλλη μια φορά».

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024