Τρομερό ματς στην Καισαριανή, με τους γηπεδούχους να λυτρώνονται στο 95′ κόντρα στη Λαμία (1-1).
Η ομάδα του Βόκολου έφτασε μια ανάσα από το πολύτιμο διπλό, αλλά η Κηφισιά βρήκε ξανά τη λύση με απίθανη… οβίδα του Λούμορ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, η Λαμία παρέμεινε στην 9η θέση με 6 πόντους, ενώ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ανέβηκε στους 5 πόντους.
Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο ματς και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 18ο λεπτό. Ο Τόσιτς εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ, η μπάλα τράνταξε τη συμβολή των δοκών ενώ στη συνέχεια ο Σιμόν σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.
Στο 56′ η Κηφισιά απάντησε στη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Η μπάλα έφτασε στον Μασούρα ο οποίος δοκίμασε ένα δεξί…. βολέ το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ.
Τελικά, στο 85′ η Λαμία βρήκε το γκολ. Σέντρα από τα αριστερά του Τσιλούλη, κεφαλιά του Λόνγκο και ο Ακούνια πετάγεται και με… ξερό σουτ νικά τον Αναγνωστόπουλο για το 0-1.
Ωστόσο, η Κηφισιά δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη και με απίθανο σουτ το Λούμορ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.