Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Φράιμπουργκ, βασικοί παραμένουν ο Πασχαλάκης, ο Ρέτσος, ο Ορτέγκα, ο Καμαρά και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ των «Ερυθρόλευκων» απέναντι στους Γερμανούς.
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με αλλαγές , με στόχο την 4η νίκη σε 5 αγώνες για να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.