Μάγδα Τσαγγάνη: «Ο καρκίνος δε νικιέται, ζω από τύχη»
Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για το σπίτι της που καταστράφηκε, τον φόβο του καρκίνου και τις επιθέσεις που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις της για τον Αλέξη Γεωργούλη.
Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Μάγδα Τσαγγάνη.
Ξαφνικά έμεινα άστεγη
«Λέω ότι είμαι καλά από συνήθεια. Το σπίτι μου είναι μια χαμένη υπόθεση. Κάηκε από κάποιους ανεγκέφαλους δολοφόνους. Λέω στους υπευθύνους ότι δεν κάηκε σπιρτόκουτο, μικρό κοριτσάκι μπήκα σε αυτό το σπίτι, το ’61. Εκεί ήταν όλη μου η ζωή και ξαφνικά έμεινα άστεγη. Έγιναν τρία πλιάτσικα».
Από το πολύ άγχος στη «Μαρία την άσχημη» έπαθα τον καρκίνο
Για την υγεία της και τη μάχη της με τον καρκίνο
«Ο καρκίνος δε νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση. Στάθηκα τυχερή, έκανα έξι χημειοθεραπείες. Στην αρχή της ασθένειας αναρωτιόμουν αν του χρόνου θα ζω. Έμαθα να προσπαθώ και να μην απογοητεύομαι. Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό».
Η ίδια κάνει και μία αποκάλυψη για τον καρκίνο.
«Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος. Από το πολύ άγχος στη ‘Μαρία την άσχημη’ έπαθα τον καρκίνο».
Το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της
Όσο για την καλύτερή δουλειά της;
«Η ωραιότερή μου δουλειά ήταν ‘Ο εραστής δυτικών προαστίων’. Όταν τέλειωσα τα γυρίσματα, κατά διαστήματα έκλαιγα. Αυτό που θυμάμαι είναι οι μεγάλες πλάκες, οι αγκαλιές και τα ανέκδοτα με τον Αλέξη Γεωργούλη».
Οι καταγγελίες κατά του ευρωβουλευτή
«Βεβαίως να τιμωρηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης αν το έχει κάνει. Ήταν άδικη η επίθεση στο πρόσωπό μου. Δεν είπα εγώ ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν τα σκυλιά».
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»


