Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάγδα Τσαγγάνη για Αλέξη Γεωργούλη: «Νιώθω ότι οι κατηγορίες είναι για τον γιο μου»

Μάγδα Τσαγγάνη για Αλέξη Γεωργούλη: «Νιώθω ότι οι κατηγορίες είναι για τον γιο μου»

Η Μάγδα Τσαγγάνη, που είχε συνεργαστεί με τον Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων», μίλησε για τον ηθοποιό μετά τη σοκαριστική καταγγελία.

Στην καταγγελία για βιασμό και κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου σε βάρος του Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη αναφέρθηκε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη.

Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων», όπου και υποδυόταν τη μητέρα του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», η Μάγδα Τσαγγάνη εξήγησε πως τα όσα ακούγονται για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν συνάδουν με τον άνθρωπο που γνωρίζει.

«Καταρχάς, νιώθω ότι οι κατηγορίες αυτές είναι για τον γιο μου. Εγώ τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου. Το παιδί αυτό το έζησα στη δουλειά, όχι σε παρέες να βγούμε για καφέ. Ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί. Δεν τον είχα δει ούτε μια φορά να έρθει αργοπορημένος ή αδιάβαστος ή να μην είναι χαμογελαστός», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

«Νομίζω ότι τα λένε για άλλον άνθρωπο»

«Είναι ένα ευγενικό παιδί, το οποίο εγώ χαρακτήρισα μοναδικό. Αυτά που ακούω νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλο άνθρωπο. Εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δεν θέλω καν να το πιστέψω, θα αισθανθώ σαν μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μέχρι στιγμής, όπως ανέφερε, δεν έχει επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με τον Αλέξη Γεωργούλη που βρίσκεται στο επίκεντρο μετά την καταγγελία από την Ελένη Χρονοπούλου.

«Δεν δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί του, γιατί είχα ένα τηλέφωνο παλιό. Αλλά χάθηκε, οι ηθοποιοί χανόμαστε, ήταν και στο εξωτερικό. Το παιδί αυτό με έκανε και γελούσα. Με έκανε να περνάω καλά. Ήταν ευγενέστατο, κύριος. Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά; Για τον Γεωργούλη; Δεν μπορώ να το πιστέψω, μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι», υπογράμμισε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024