Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται ότι κάλυπτε τον Άντονι
Μετά την έναρξη έρευνας από δικαστήριο του Σάο Πάολο για τον Άντονι σχετικά με την κακοποίηση πρώην συντρόφου του, δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει πως η Γιουνάιτεντ κάλυπτε τον Βραζιλιάνο.
Μετά τη τεράστια υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ (δανεικός στη Χετάφε) και τη σύγκρουση του Έρικ τεν Χάαγκ με τον Τζέιντον Σάντσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει τώρα να διαχειριστεί και την υπόθεση Άντονι.
Ο Βραζιλιάνος «winger» κατηγορείται από την πρώην φίλη του για ενδοοικογενειακή βία, κατηγορία την οποία ακολούθησε η δημοσίευση συντριπτικών στοιχείων εις βάρος του Άντονι, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας του.
Το γεγονός ανάγκασε τον σύλλογο να αντιδράσει επίσημα, βγάζοντας ανακοίνωση. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει τις κατηγορίες εναντίον του Άντονι και σημειώνει ότι η αστυνομία ερευνά. Εν αναμονή περαιτέρω πληροφοριών, ο σύλλογος δεν θα κάνει άλλα σχόλια. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτό το θέμα, όπως και τον αντίκτυπο αυτών των ισχυρισμών και των επακόλουθων αναφορών που θα έχουν για τα θύματα».
🚨 Manchester United statement on Antony: “Man United acknowledges the allegations made against Antony and notes that the Police are conducting enquiries.
Pending further information, the club will be making no further comments.
Η παραπάνω ενέργεια φαινεται πως δεν ήταν αρκετή να κατευνάσει την κατάσταση καθώς η αγγλική εφημερίδα Daily Mail κάνει λόγο για έναν σύλλογο που κατηγορείται ότι «κάλυπτε τον Άντονι».
Σαφώς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνείται κατηγορηματικά την εκδοχή ότι ένα μέλος του ιατρικού επιτελείου της περιέθαλψε την πρώην σύντροφο του Άντονι μετά τη βία που ασκήθηκε εναντίον της. Ο σύλλογος απλώς επιβεβαίωσε ότι βοήθησε τον παίκτη και την πρώην κοπέλα του να κλείσουν ένα ιατρικό ραντεβού. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
🚨 Manchester United have confirmed that a member of staff arranged for a private doctor to visit Cavallin at Antony’s request, but denied that she was treated by any of the club’s medical staff.
It’s understood to be common for United’s welfare team to arrange for doctors to… pic.twitter.com/cApLGc0iCu
Άλλο αγγλικό δημοσιέυμα αναφέρεται πως η Γιουνάιτεντ δεν πήρε το μάθημά της από την υπόθεση Γκρίνγουντ. Επιπλέον, ο σύλλογος του «Ολντ Τράφορντ» κατηγορείται ότι επέτρεψε στον Άντονι να συνεχίσει να παίζει για μήνες, παρά τις εκκλήσεις από ενώσεις κατά της βίας που ζητούσαν την αποβολή του Βραζιλιάνου, όταν έγιναν γνωστά τα γεγονότα τον περασμένο Ιούνιο.
Μεγάλος πονοκέφαλος για τους «Κόκκινους Διαβόλους», για έναν παίκτη που της κόστισε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ πριν από ένα χρόνο.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.
Η Βίρτους Μπολόνια «βύθισε» ακόμη περισσότερο τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, καθώς έφυγε νικήτρια από το Πριγκιπάτο με 84-82, χάρη σε τρίποντο του Λούκα Βιλντόζα λίγο πριν το φινάλε!