Γερμανία – Σλοβενία 100-71: Πρωτιά με 100άρα
Η Γερμανία συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της στο φετινό MundoBasket διαλύοντας τη Σλοβενία με 100-71 εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στο Groyp K.
Η Γερμανία έκανε το 5/5 έπειτα από τη νίκη κόντρα στη Σλοβενία και εξασφάλισε την πρωτιά στο Group K.
Η ομάδα του Χέρμπερτ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 10 πόντους. Ωστόσο, οι Γερμανοί κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς και να επικρατήσουν με το συντριπτικό 100-71.
Κορυφαία για τη νικήτρια ομάδα ο Σρέντερ είχε 24 πόντους και 10 ασίστ. Τον ακολούθησαν οι Τάις με 14 και Μπόνγκα με 12. Για τη Σλοβενία που είχε μόνο δύο παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν απελπιστικά μόνος του έχοντας 23 με τον Πρέπελιτς να ακολουθεί με 12.
Πλέον η Γερμανία περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το γκρουπ των Καναδά, Λετονία ή Καναδά.
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442