Η Γερμανία έκανε το 5/5 έπειτα από τη νίκη κόντρα στη Σλοβενία και εξασφάλισε την πρωτιά στο Group K.
Η ομάδα του Χέρμπερτ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 10 πόντους. Ωστόσο, οι Γερμανοί κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς και να επικρατήσουν με το συντριπτικό 100-71.
Κορυφαία για τη νικήτρια ομάδα ο Σρέντερ είχε 24 πόντους και 10 ασίστ. Τον ακολούθησαν οι Τάις με 14 και Μπόνγκα με 12. Για τη Σλοβενία που είχε μόνο δύο παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν απελπιστικά μόνος του έχοντας 23 με τον Πρέπελιτς να ακολουθεί με 12.
Πλέον η Γερμανία περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το γκρουπ των Καναδά, Λετονία ή Καναδά.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάρρευσε μετά το 0-1 του Βισίνσκι, ανέτρεψε το σκορ με δύο γκολ του ασταμάτητου Τεττέη, όμως η «βολίδα» του Λαντρά έδωσε την ισοπαλία στη Βικτόρια Πλζεν.