Κινηματογραφική διάρρηξη πραγματοποιήθηκε στους Αμπελόκηπους τα ξημερώματα της Πέμπτης (31/8).
Στο βίντεο φαίνεται ένα μαύρο αυτοκίνητο να προσεγγίζει κατάστημα ειδών αυτοκινήτων στους Αμπελόκηπους λίγο πριν τις 05:00.
Δύο άνδρες έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους και φορώντας γάντια στα χέρια βγαίνουν από το όχημα. Αμέσως προσεγγίζουν με τα πόδια ακόμη τρία άτομα. Το βίντεο δείχνει το ΙΧ να κάνει όπισθεν και να γκρεμίζει τα ρολά της επιχείρησης. Πέντε από τους δράστες εισβάλλουν γρήγορα στον χώρο ενώ ένας παραμένει στον δρόμο για να κρατάει τσίλιες.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι διαρρήκτες γνώριζαν ακριβώς τον στόχο τους και κινήθηκαν προς το σημείο που ήταν το χρηματοκιβώτιο. Μάλιστα, ο ένας από τους δράστες κρατώντας στα χέρια του σιδερολοστό ανέβηκε πάνω από τα ράφια και προσπαθούσε να το αφαιρέσει.
Σημειώνεται πως κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια με τη βοήθεια των συνεργών το τοποθέτησαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο ένας από τους άνδρες είχε επισκεφθεί το κατάστημα ως πελάτης και κρατούσε το κινητό του μαγνητοσκοπώντας τα σημεία της επιχείρησης για το πώς να μπουν στο μαγαζί και να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη είναι η τρίτη φορά που έκλεβαν το συγκεκριμένο κατάστημα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το χρηματοκιβώτιο δεν είχε χρήματα και το χρησιμοποιούσε ως κλειδοθήκη.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας