Όπως αναφέρει η WWF Greece, δημοσιεύοντας στοιχεία από το δορυφόρο Sentinel-2A που αποτύπωσε το μέτωπο στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης, η πυρκαγιά έχει «σκαρφαλώσει» στο βουνό και καίει το ελατοδάσος, μπαίνοντας στις καμένες εκτάσεις του 2007.
Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση, το γεγονός ότι η πυρκαγιά πέρασε μέσα από τα καμμένα του 2007 αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για την εξέλιξη του οικοσυστήματος της περιοχής και το μέλλον του Εθνικού Δρυμού, καθώς η καταστροφή είναι μεγάλη και πλέον θα πρέπει να γίνει αποκατάσταση των καμμένων εκτάσεων με ανθρώπινη παρέμβαση.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας