Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Λίβερπουλ και να αφήνει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο «Άνφιλντ».
Ο Αιγύπτιος επιθετικός σκόραρε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπόρνμουθ και πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται πως ξεπέρασε τον Στίβεν Τζέραρντ στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών των «κόκκινων».
Ο 31χρονος παίκτης βρίσκεται πια στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας έχοντας σκοράρει συνολικά 187 τέρματα με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, αφήνοντας πίσω του τον εμβληματικό αρχηγό του συλλόγου.
Πλέον ο Σαλάχ βρίσκεται στο κυνήγι της τέταρτης θέσης και του Μπίλι Λίντελ που έχει 228 γκολ στην καριέρα του με τη Λίβερπουλ. Η κορυφαία τριάδα αποτελείται από τους Ίαν Ρας με 346 τέρματα, Ρότζερ Χαντ με 285 και Γκόρντον Χότζον με 241.
Most goals scored for Liverpool in the club’s 131-year history:
◎ 346 – Ian Rush ◎ 285 – Roger Hunt ◎ 241 – Gordon Hodgson ◎ 228 – Billy Liddell ◉ 187 – Mohamed Salah ◎ 186 – Steven Gerrard
Η Εθνική Γυναικών επικράτησε 99-77 της Δανίας στο «Ιβανώφειο» έκανε το 2/2 στην Θεσσαλονίκη και πήρε την πρόκριση για την Β’ Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2027.
Ο επιθετικός από τη Ζιμπάμπουε ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Ο Νταβίντ Σίλβα μίλησε σε ισπανική εφημερίδα για τον επαναληπτικό αγώνα της Μπέτις με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την πίστη του ότι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι κάνει καλή δουλειά στους Ανδαλουσιάνους.