Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν χθες το βράδυ πολίτες της Χαλκίδας: Ενα άλογο ήταν νεκρό πάνω στο οδόστρωμα επί της οδού Γοργοποτάμου, ενώ όπως διαπίστωσαν το άτυχο ζώο είχε υποστεί βασανιστήρια προτού καταλήξει.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, προκειμένου να ληφθεί μέριμνα για την απομάκρυνση του νεκρού ζώου από το σημείο και την υγειονομική ταφή του, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr.
Βασανίστηκε πριν πεθάνει
Το κακοποιημένο άλογο ήταν δεμένο με αλυσίδες και σχοινιά από το στόμα και το λαιμό σε μια κολόνα φωτισμού.
Δίπλα στο νεκρό άλογο υπήρχαν κόπρανα και ποσότητα αίματος.
Ο ιδιοκτήτης του νεκρού αλόγου αναζητείται από τις Αρχές.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας