Σοκ στη Χαλκίδα: Βρέθηκε νεκρό άλογο στο δρόμο – Βασανίστηκε πριν πεθάνει
Ο ιδιοκτήτης του νεκρού αλόγου αναζητείται από τις Αρχές.
Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν χθες το βράδυ πολίτες της Χαλκίδας: Ενα άλογο ήταν νεκρό πάνω στο οδόστρωμα επί της οδού Γοργοποτάμου, ενώ όπως διαπίστωσαν το άτυχο ζώο είχε υποστεί βασανιστήρια προτού καταλήξει.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, προκειμένου να ληφθεί μέριμνα για την απομάκρυνση του νεκρού ζώου από το σημείο και την υγειονομική ταφή του, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr.
Βασανίστηκε πριν πεθάνει
Το κακοποιημένο άλογο ήταν δεμένο με αλυσίδες και σχοινιά από το στόμα και το λαιμό σε μια κολόνα φωτισμού.
Δίπλα στο νεκρό άλογο υπήρχαν κόπρανα και ποσότητα αίματος.
Ο ιδιοκτήτης του νεκρού αλόγου αναζητείται από τις Αρχές.
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)





















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442